129+ Prodaja Stanova Jordanovac Zagreb Svježe

129+ Prodaja Stanova Jordanovac Zagreb Svježe. Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite! Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Wohnung Srebrnjak Maksimir 282 41m2

Najcool Wohnung Srebrnjak Maksimir 282 41m2

Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.

Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za.

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Novogradnja Jordanovac Peterosoban Stan 130 M2 Exclusive Nekretnine

Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu... Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu.

Prodaja Stan Jordanovac 77 66m2 Index Oglasi

Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu.. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata. Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. 04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra

UreÄ'en Okolis I Pristup Klinikama Jordanovac I Petrova

Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti... Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite!.. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni.

Jordanovac Neighborhood Maria

Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg... Zagreb je prepun stanova za prodaju i najam, a kako bi vaš odabir bio onaj pravi, pružamo vam pregršt informacija i detalja. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata.. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb.

Jutarnji List Alfa Stan Jordanovac Projekt U Kojem Su Po Prvi Put U Hrvatskoj Primijenjeni Najvisi Svjetski Standardi Gradnje Uskoro Ce Biti Predstavljen Javnosti

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Stanovi zagreb koje predstavlja agencija opereta nekretnine, najveća su i najiscrpnija ponuda na jednom mjestu za sve koje traže stan u zagrebu. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za.

Prodaja Stan Jordanovac 4s 86m2

Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. . Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju.

Real Estate Jordanovac

Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite! Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata. Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Trosobni Stanovi Maksimir Stanovi Prodaja

Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom... Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti. Stanovi zagreb koje predstavlja agencija opereta nekretnine, najveća su i najiscrpnija ponuda na jednom mjestu za sve koje traže stan u zagrebu. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2... Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni.

Novogradnja Jordanovac Peterosoban Stan 130 M2 Exclusive Nekretnine

Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju.. . Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Jordanovac 130 31m2 90 78m2 Zagrebhome

Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. Stanovi zagreb koje predstavlja agencija opereta nekretnine, najveća su i najiscrpnija ponuda na jednom mjestu za sve koje traže stan u zagrebu. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. 04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu... Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.

Prodaja Stan Jordanovac 4s 86m2

Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb... Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti. Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. 04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Stanovi zagreb koje predstavlja agencija opereta nekretnine, najveća su i najiscrpnija ponuda na jednom mjestu za sve koje traže stan u zagrebu. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Metropola Agencija Za Nekretnine Jordanovac Alfa Stan Novogradnja Luksuzan Trosoban Stan 144m2 S Garazom LoÄ'om 2883 Metropola Agencija Za Nekretnine

U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Stan 104m2 Na Prodaju Kozjak Oglas 10733448 Srbija Nekretnine

Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju.. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. Zagreb je prepun stanova za prodaju i najam, a kako bi vaš odabir bio onaj pravi, pružamo vam pregršt informacija i detalja. 04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni... Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.

Prodaja Maksimir Zagreb Jordanovac Kuca Od 300 M2

U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.. Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a.

Novogradnja Jordanovac Peterosoban Stan 130 M2 Exclusive Nekretnine

Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb.

Jordanovac Suvremena Novogradnja Sa 2 Stana Kuca Povrsina 250m2

Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu... Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu. Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu.

Wohnung Balkon Tiefgarage Frankfurt Main Wohnungen In Frankfurt Am Main Mitula Immobilien

Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. Stanovi zagreb koje predstavlja agencija opereta nekretnine, najveća su i najiscrpnija ponuda na jednom mjestu za sve koje traže stan u zagrebu. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada.

Prodaja Stanova Maksimir Maksimir 50 M 8 Soban Bhn28587658

Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite! Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu. Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. Zagreb je prepun stanova za prodaju i najam, a kako bi vaš odabir bio onaj pravi, pružamo vam pregršt informacija i detalja.

Jordanovac 90m2 4 Sobni Stan

Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb.. U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. 04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s.. Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti.

Stan 118m2 Pm Spremiste U Ulici Jordanovac Preko Puta Mioc A

Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Kako Izgleda Zivot U Pametnim Stanovima Na Zagrebackom Jordanovcu

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu... Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata... Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb.

Jordanovac Sljivik Prekrasan Cetverosoban Stan Stan Prodaja Maksimir 2211886

Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite! Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Jordanovac Suvremena Novogradnja Sa 2 Stana Kuca Povrsina 250m2

Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata... Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb.

Povoljna Prodaja I Najam Nekretnina Zagreb Jordanovac

Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. 04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada.. Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu.

Najluksuzniji Stanovi U Zagrebu U Vrtu Na Vrhu Zgrade Je Jacuzzi Koji Mozete Ukljuciti Mobitelom Vecernji Hr

Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu... Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni.

Stan S Vrtom Na Jordanovcu Kojemu Ne Trebaju Ulaganja Zagreb West

Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!

Prodaja Stan Jordanovac 4s 86m2

Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.. 04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Prodaju Stanova Maksimir Srbija Nekretnine

Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Jordanovac Eurovilla Hr

04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s.. Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite! Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni.

Stan 118m2 Pm Spremiste U Ulici Jordanovac Preko Puta Mioc A

Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Prodaja Stan Jordanovac 3 5s 83m2 Index Oglasi

U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata... Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite!. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg.

Metropola Agencija Za Nekretnine Jordanovac Alfa Stan Novogradnja Luksuzan Trosoban Stan 144m2 S Garazom LoÄ'om 2883 Metropola Agencija Za Nekretnine

Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata... Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb.

I13217 Stan Zagreb Jordanovac Dobri Dol 84 00m2 Besplatnioglasi Eu

Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite!

Stanovi Prodaja Maksimir Stranica 3 Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Stanovi zagreb koje predstavlja agencija opereta nekretnine, najveća su i najiscrpnija ponuda na jednom mjestu za sve koje traže stan u zagrebu. 04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.

Stan Zagreb Jordanovac 38 00 M2 Prodaja

Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu. Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.

Stan 104m2 Na Prodaju Kozjak Oglas 10733448 Srbija Nekretnine

U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata... Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a... Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !

Alfa Stan Home Facebook

Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu... Stanovi zagreb koje predstavlja agencija opereta nekretnine, najveća su i najiscrpnija ponuda na jednom mjestu za sve koje traže stan u zagrebu. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni.

Prodaja Maksimir Zagreb Jordanovac Kuca Od 300 M2

Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu !. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Stan Zagreb Jordanovac Moderno UreÄ'en I Potpuno Namjesten 69 00 M2 Prodaja

Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju... Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu.. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom.

Dan Sam Provela U Jednom Zagrebackom Pametnom Stanu Puno Toga Me Odusevilo Ali I Sokiralo Super1

Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. 04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu.

Stan Jordanovac Maksimir Zagreb Prodaja Stana 121 M2 Bez Provizije Prodaja

Zagreb je prepun stanova za prodaju i najam, a kako bi vaš odabir bio onaj pravi, pružamo vam pregršt informacija i detalja. . Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu.

Najam Stanova Zagreb Najam Hr

04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata.

4 Sobni Stan Zagreb Srebrnjak 148 00 M2 Krovna Terasa Novogradnja Prodaja House Styles Mansions Zagreb

U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata. Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Jordanovac Dobri Dol Dvosoban Stan S Prekrasnom Zimskom Terasom Za Najam Index Oglasi

Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite! .. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!

Prodaja Stanova Maksimir Maksimir 50 M 8 Soban Bhn28587658

Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg... Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata. Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti. Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra.. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!

Jordanovac Two Bedroom Apartment 113 M2 Terrace Parking Eurovilla Hr

Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2.. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Zagreb je prepun stanova za prodaju i najam, a kako bi vaš odabir bio onaj pravi, pružamo vam pregršt informacija i detalja. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.

Jordanovac Dobri Dol Dvosoban Stan S Prekrasnom Zimskom Terasom Za Najam Index Oglasi

Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Zagreb je prepun stanova za prodaju i najam, a kako bi vaš odabir bio onaj pravi, pružamo vam pregršt informacija i detalja. Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a... Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite!

Total Solution Nekretnine Prodaja Nekretnina Najam Nekretnina

Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Koristite filtere za personaliziranu pretragu i pogledajte rezultate na karti da nađete nekretninu u mjestu ! U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1... Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.

Jordanovac Eurovilla Hr

Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu... Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Prodaja stanova i iznajmljivanje naša su dugogodišnja djelatnost, stoga nam se možete s punim povjerenjem obratiti. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Najbrze Se Prodaju Kvalitetni Stanovi Skuplji Od 3000 Eura Po Kvadratu Za Svaki Postoji Lista Cekanja Poslovni Dnevnik

U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2.. Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za.

Stan 118m2 Pm Spremiste U Ulici Jordanovac Preko Puta Mioc A

Stanovi zagreb koje predstavlja agencija opereta nekretnine, najveća su i najiscrpnija ponuda na jednom mjestu za sve koje traže stan u zagrebu. Sastoji od ulaznog hala, prostrane dnevne sobe od cca 35 m2 s kućnim uredom, koju je moguće prenamijeniti u zasebni. Stanovi zagreb koje predstavlja agencija opereta nekretnine, najveća su i najiscrpnija ponuda na jednom mjestu za sve koje traže stan u zagrebu. Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite! Idealno za poslovne ljude zbog potpunog mira i tišine, odličnog održavanja, visoke sigurnosti a. 04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Prodaje se ugodan svijetao novouređen dvosoban stan koji se nalazi na prvom katu zgrade od dva kata.

Total Solution Nekretnine Prodaja Nekretnina Najam Nekretnina

Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Godine u stanu postavljene nove instalacije, podovi, vanjska pvc stolarija, unutra Zagreb je prepun stanova za prodaju i najam, a kako bi vaš odabir bio onaj pravi, pružamo vam pregršt informacija i detalja. 04.11.2021 · prodaja, stan, jordanovac, 3s, 72m2 prodaja, stan, maksimir, laščina 3s. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite!

Prodaja Stan Maksimir Jordanovac Dobri Dol 4s Lift

Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. U zgradi koja je prije 10 godina kompletno obnovljena, novi krov (crijep), nova termo fasada. Stan je površine 55m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, jedne veće i druge manje spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te balkonom. Stanovi zagreb u oglasima sa slikama, cijenama i prikazom na karti stana u zagrebu. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaja, stan, maksimir, barutanski breg. Stanovi jordanovac, kliknite i sigurno pronađite! Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu. Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu.

Wohnung Srebrnjak Maksimir 282 41m2

Zagreb je prepun stanova za prodaju i najam, a kako bi vaš odabir bio onaj pravi, pružamo vam pregršt informacija i detalja. Centar, medveščak peterosoban stan nkp 157,75 m2 za.. U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata.

Jordanovac Dvosoban Stan Velicine 40 M2 Vp Bazzar Nekretnine

Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Stanovi maksimir prodaja do 90.000 eur, kliknite i sigurno pronađite! Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1. Novoizgrađeni stanovi na prodaju zagreb. Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu. U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2. Jordanovac, savršen dvoetažni stan zatvorene površine od 177,34 m2, s balkonima i dva parkirna mjesta, ukupno nkp 184,62 m2.

Prodaja Stan Maksimir Jordanovac Dobri Dol 4s Lift

Stanovi zagreb koje predstavlja agencija opereta nekretnine, najveća su i najiscrpnija ponuda na jednom mjestu za sve koje traže stan u zagrebu. Šalata, babonićeva ulica, jedna od najljepših i najskupljih lokacija u gradu. Nekretnine njuškalo > prodaja više od 13000 stanova u zagrebu. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. U ulici se nalazi nekoliko ambasada i rezidencija te mnogo diplomata. Zagreb je prepun stanova za prodaju i najam, a kako bi vaš odabir bio onaj pravi, pružamo vam pregršt informacija i detalja. Jordanovac, četverosoban dvoetažni stan na 1.. Šalata, babonićeva ulica, luksuzan dvosobni stan 50 m2 za prodaju.

Popular posts from this blog

Popisi 74 Kuhinje Cijene Bih Izvrsno